Plata Ramburs la livrare

Platforma web a site-ului conţine modulul de plată ramburs ce poate fi selectat în Sumarul Coșului. Astfel produsele vor fi plătite cu numerar curierului, alături de taxele de livrare incluse în factura ce însoțește mărfurile.

Plata cu Card Bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Plățile se vor face în contul SC KUSHMA SRL-D, cont ce va fi inscris în factura proformă ce este emisă în primă fază clientului.